Wat kan de pedicure voor u betekenen?

Voetverzorging

De pedicure van praktijk Barrevoets biedt u voetverzorging op maat. Voetproblemen zoals b.v. overmatige eeltvorming, kloven, likdoorns of nagelafwijkingen kunnen door regelmatig onderhoud en advies goed onder controle worden gehouden of zelfs verdwijnen.

Mocht het zo zijn dat de problemen ernstiger van aard zijn dan wordt er verwezen naar de huisarts of podoloog.

Chronische ziekten

Voor mensen met een chronische ziekte zoals diabetes of een reumatische aandoening is goede voetverzorging van groot belang! Barrevoets is gespecialiseerd op deze vakgebieden. De behandelingen worden door Univé vergoed. De meeste andere ziektekostenverzekeraars volgen het beleid van Univé maar het dient aanbeveling om uw polis te raadplegen mocht u elders verzekerd zijn.

Ambulant

Pedicurepraktijk Barrevoets werkt ook ambulant. Dat betekent dat de voetverzorging bij de mensen thuis kan worden uitgevoerd.
Dit geldt alleen voor cliënten die niet mobiel genoeg meer zijn om naar de praktijkruimte te komen of door ziekte bedlegerig zijn!

Verwennerij

Niet alleen voeten met een probleem verdienen de aandacht. Voor alle voeten is het prettig om regelmatig verzorgd te worden door de professional. Het zijn tenslotte wel uw trouwe onderdanen!

Cosmetische behandeling

Voor specifieke cosmetische behandelingen zoals het lakken van nagels of nailart verwijs ik u graag naar mijn collega Schoonheidssalon Skintaliz, gevestigd in Sportcentrum Vredehof of de schoonheidsspecialist bij u in de buurt.