Fysiotherapie

Fysiotherapie

FysioHoorn is een gespecialiseerde praktijk voor fysiotherapie in Hoorn die toegankelijk is voor zowel jong als oud, waar een goede sfeer centraal staat en een gemotiveerd team u zo goed mogelijk zal helpen. Bij FysioHoorn streven wij ernaar dat iedereen zich thuis en begrepen voelt.

Specialisaties
In onze praktijk zijn wij naast fysiotherapie gespecialiseerd in sportfysiotherapie, kinderfysiotherapoie, manuele therapie, handtherapie en oefentherapie Mensendieck. Onze therapeuten hebben veel ervaring in het behandelen van rugklachten, nekklachten, knieklachten en schouderklachten. Wij zijn aangesloten bij het rugnetwerk en schoudernetwerk.

Fysiotherapie in sportcentrum de Vredehof
Fysiofitness gebruiken we vaak als een logische vervolgstap op de individuele fysiotherapeutische behandeling. Maar u kunt ook direct aan deze vorm van fysiotherapie deelnemen. Onder onze begeleiding volgt u dan een specifiek voor u opgesteld oefenprogramma in Vredehof Fitness. Hierdoor kan u na afloop onafhankelijk en zelfstandig oefenen met als enig doel uw klachten te bestrijden. Bij fysiofitness wordt de begeleiding uitgevoerd door Hidde Timmermans en Ricco Poffijn.
Fit4Fun is een oefengroep speciaal voor kinderen. Judith van Angeren begeleidt deze groepen op dinsdag en donderdag middag.
De oefeningen kunt u het best uitvoeren in prettig en makkelijk zittende sportkleding. Er bestaat geen kledingvoorschrift anders dan het dragen van schone sportschoenen. Gebruik van een handdoek, om hygiënische redenen, wordt erg op prijs gesteld. Verstandig is het een flesje drinken mee te nemen omdat tijdens het oefenen vocht verliest die u tijdig dient aan te vullen.

Tijden
Bij aanmelden en intake voor individuele behandeling werken we op afspraak. Alleen zo kunnen we u de aandacht geven die u verdient. Informeer hiervoor bij Vredehof Fitness 0229 215 094 of kijk op onze website www.fysiohoorn.nl

De begeleiding wordt uitgevoerd door Hidde Timmermans en Ricco Poffijn.

* Vredehof Fitness kan geen garanties doen tot een exact resultaat; resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Fysiotherapie Delver & van der Knaap