Fysiotherapie

  • Home
  • Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie Delver & van der Knaap is een gespecialiseerde praktijk in Hoorn die toegankelijk is voor zowel jong als oud, waar een goede sfeer centraal staat en een gemotiveerd team u zo goed mogelijk zal helpen. Bij Delver & van der Knaap streven wij er naar dat iedereen zich thuis en begrepen voelt.

Fysiofitness gebruiken we vaak als een logische vervolgstap op de individuele fysiotherapeutische behandeling. Maar u kunt ook direct aan deze vorm van fysiotherapie deelnemen. Onder onze begeleiding volgt u dan een specifiek voor u opgesteld oefenprogramma in Sportcentrum Vredehof. Hierdoor kan u na afloop onafhankelijk en zelfstandig oefenen met als enig doel uw klachten te bestrijden.

Intake en behandeling
Het eerste contact vindt plaats tijdens de zogenaamde intake. Op dat moment vindt, naast de administratieve verplichtingen, een analyse van uw klachten plaats en wordt de conclusie en het behandelplan met u doorgenomen.

Daarna wordt met u een afspraak gemaakt voor de eerste behandeling in de sportschool.

De sportschool
De sportschool waar we mee samen werken is Sportcentrum Vredehof, gelegen aan de Vredehofstraat nr 5. Daar hebben we alle mogelijkheden tot onze beschikking om uw doel te bereiken. Hygienische kleed- en doucheruimte is aanwezig. Na de oefensessie kunt u, op verzoek, tevens gebruik maken van de sauna.

Kleding en accessoires
De oefeningen kunt u het best uitvoeren in prettig en makkelijk zittende sportkleding. Er bestaat geen kledingvoorschrift anders dan het dragen van schone sportschoenen. Gebruik van een handdoek, om hygiënische redenen, wordt erg op prijs gesteld. Verstandig is het een flesje drinken mee te nemen omdat tijdens het oefenen vocht verliest die u tijdig dient aan te vullen.

Tijden
Bij aanmelden en intake voor individuele behandeling werken we op afspraak. Alleen zo kunnen we u de aandacht geven die u verdient. Informeer hiervoor bij het Sportcentrum 0229 215 094 of op onze website www.fysiohoorn.nl

De begeleiding wordt uitgevoerd door Hidde Timmermans en Ricco Poffijn.

* Sportcentrum Vredehof kan geen garanties doen tot een exact resultaat; resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Fysiotherapie Delver & van der Knaap

Schrijf nu in voor een gratis proefweek fitness

Sportcentrum Vredehof in Hoorn helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Ervaar zelf of Sportcentrum Vredehof bij jou past.

Sportcentrum Vredehof

Sportcentrum Vredehof biedt sportmogelijkheden aan voor iedereen op alle niveaus; zowel voor de volledige beginner als de volwaardige topsporter.

Openingstijden
ma, wo, vr: 08.00-21.30
di, do: 08.45-22.00
za: 08.45-15.00
zo: 08.45-13.00
sluitingstijden feestdagen

Volg ons op Facebook


Contact

Vredehofstraat 5
1624 XG Hoorn

0229 215 094