Stages Flight, Indoor Cycling

  • Home
  • Stages Flight, Indoor Cycling

Join the ride, with Stages Flight, Indoor Cycling

Stages versus Spinning

Spinning is al jaren onze meest populaire groepsles op muziek, waarbij plezier en lekker zweten centraal staat. Stages draait om het verbeteren van je resultaat. Dit maak je meetbaar en verhoogt daardoor de prestatie. De indoor fietsen zijn voorzien van een uitzonderlijk nauwkeurige powermeter welke prestaties inzichtelijk maakt voor de fietser.

We hebben al een indeling gemaakt voor wat betreft de Stages en de Spinninglessen in onze nieuwe Cycle Studio. Voor het volledige overzicht, zie ons lesrooster.

Tarieven
Door het aanbod van Stages met de bijbehorende app en de vele mogelijkheden die worden aangeboden, vragen we een aanvullende prijs voor de Stageslessen. Voor jou als huidig lid geldt: al vanaf 15 euro per maand kun je je abonnement upgraden en meedoen met de Stageslessen. Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend een proefles meedoen. Voor het volgen van de spinninglessen is geen upgrade nodig en blijft de abonnementsprijs ongewijzigd. Voor het volledige prijsoverzicht, zie onze tarieven.

Stages Flight, Indoor Cycling

Uitproberen? Bel 0229 215094 en reserveer een Indoor Cycling Bike.

Bekijk de video's over Stages Flight, Indoor Cycling

Introductie Stages concept

Stages power guage

The Mind and Soul of Team Stages

Schrijf nu in voor een gratis proefweek fitness

Sportcentrum Vredehof in Hoorn helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Ervaar zelf of Sportcentrum Vredehof bij jou past.

Sportcentrum Vredehof

Sportcentrum Vredehof biedt sportmogelijkheden aan voor iedereen op alle niveaus; zowel voor de volledige beginner als de volwaardige topsporter.

Openingstijden
ma, wo, vr: 08.00-21.30
di, do: 08.45-22.00
za: 08.45-15.00
zo: 08.45-13.00
sluitingstijden feestdagen

Volg ons op Facebook


Contact

Vredehofstraat 5
1624 XG Hoorn

0229 215 094