Groepslessen

Bodyshape

Bodyshape

Bodyshape is een combinatie van spierversterkende oefeningen, waarbij ook houding en ademhaling een belangrijke rol spelen. Billen, rug, dijen en buik komen elke les aan bod.

BodyTuning

BodyTuning

Kom gewoon een keertje meedoen en ervaar het zelf. We beloven je een uitdagende en afwisselende workout voor het hele lichaam.

Combitraining

Combitraining

Bij de Low Impact versie geven we de ene week een Low Impact Steples, de andere week een Low Impact Conditietraining. Low Impact houdt in dat er altijd één voet aan de grond is. High Impact is een meer intensievere training met springende bewegingen.

Conditietraining

Conditietraining

Conditietraining is geschikt voor beginners en gevorderden. Door een evenwichtige opbouw via warm-up, conditionele oefeningen, krachtoefeningen, buikspieren, stretchen enz. zijn spierblessures tijdens de lessen vrijwel uitgesloten.

Core Stability Training

Core Stability Training

In 45 minuten trainen we de bekken spieren, buikspieren, rugspieren en been en bil spieren. We gebruiken daarbij het welbekende blauwe matje maar bijvoorbeeld ook de halve bal, grote bal, kleine 3 of 5 kg bal, losse gewichten en de step.

Fun@thestep

Fun@thestep

Na een wervelende warm-up volgt een uitdagende les met high en low impact bewegingen op motiverende beats. Er wordt ruim aandacht besteedt aan arm-, been-, en buikspieren d.m.v. gewichten en grondoefeningen. Geen ingewikkelde en moeilijke pasjes.

Pink boxing

Pink boxing

Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Lees meer

X-boxing

X-boxing

X-Boxing is de Next-level trainingsmethode en is gemixt, pittig, (in)spannend, uitdagend en is daarmee uitermate geschikt voor mannen en (stoere) vrouwen. Lees meer

Stages Flight, Indoor Cycling

Stages Flight, Indoor Cycling

Stages het meest geavanceerde indoor cycling programma. Wil je fit worden? Indoor Cycling is een van de grootste calorie-verbranders onder de groepslessen. Lees meer over Stages versus spinning.

Spinning

Spinning

Fietsen in groepsverband, zonder stoplichten of tegenliggers en ook nog onder begeleiding van muziek? Het Spinning programma biedt u conditietraining, vetverbranding en intervaltraining. Geschikt voor mannen én vrouwen, getrainde of minder getrainde sporters. Lees meer over spinning versus Stages.

XCORE-Workout

XCORE®-Workout

De workout wordt gegeven met de official XCO-trainer®. Ervaar deze ultieme en unieke coretraining: effectief, dynamisch, simpel en fun! In 45 minuten train je optimaal conditie, spieren en bindweefsel en verbruik je een hoog aantal calorieën. Lees meer

Nieuwsgierig geworden? Doe een gratis proefweek

Aanmelden voor een gratis proefweek fitness. Probeer Vredehof Fitness GRATIS en VRIJBLIJVEND een week lang uit!

Vredehof Fitness

Vredehof Fitness biedt sportmogelijkheden aan voor iedereen op alle niveaus; zowel voor de volledige beginner als de volwaardige topsporter.

Openingstijden
ma, wo, vr: 08.00-21.30
di, do: 08.45-22.00
za: 08.45-15.00
zo: 08.45-13.00
sluitingstijden feestdagen

Volg ons op Facebook


Contact

Vredehofstraat 5
1624 XG Hoorn

0229 21 50 94