Personal Training

Personal Training bij Vredehof Fitness

Een op Een
De beste resultaten behaal je met een training die volledig op jou is afgestemd. En dat kun je verwachten bij Vredehof Fitness.
Wil je afvallen, fit worden of gewoon lekker sporten?
Eén van onze gekwalificeerde personal trainers motiveert, ondersteunt en staat je bij om je doelen snel en verantwoord te behalen.

Voordat we beginnen...
Natuurlijk willen we je eerst leren kennen.
Wie jij bent is voor ons net zo belangrijk als het opstellen van een gepersonaliseerd trainingsprogramma. Dit kan immers niet zonder elkaar.
We nemen daarom tijdens een intakegesprek uitgebreid de tijd om stil te staan bij jou. Net zo belangrijk is dat je ons leert kennen.
We bieden een gratis introductietraining van een half uur aan waarin je kennis maakt met onze aanpak, je eigen personal trainer en de inhoud van jouw training.

Jouw Gepersonaliseerde Trainingsprogramma
Je personal trainer stelt een persoonlijk programma voor je op om jouw beoogde doelen te behalen. Hierbij is natuurlijk rekening gehouden met eventuele klachten of specifieke wensen.
Algemene voedingstips
Goed eten en drinken helpt bij het gezonder en fitter worden. En zorgt dat je sneller jouw specifieke doel behaalt. We ondersteunen je daarom graag bij het maken van de juiste keuzes rondom voeding. Je ontvangt van ons een aantal belangrijke voedingstips die jou helpen je doel te bereiken.
Je resultaten worden bijgehouden in de Virtuagym app zodat je je voortgang en groei kunt volgen. Je trainingsprogramma en voedingsadvies wordt maandelijks waar nodig aangepast.

Na afloop
Het vervolg
Na de afgesproken periode intensief samen getraind te hebben, worden de eindresultaten uitgebreid besproken en het trainingsprogramma geëvalueerd. We hopen natuurlijk dat je tevreden bent. Ben je enthousiast en wil je graag door? Samen met je personal trainer bepaal je welke invulling je hieraan geeft.

En nu?
Wil je weten hoe wij je kunnen helpen?
Vraag kosteloos een Intake aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

VOOR EEN GEZONDER EN FITTER LICHAAM

Bel  0229 21 50 94 voor meer informatie.

Personal Training in actie

Nieuwsgierig geworden? Doe een gratis proefweek

Aanmelden voor een gratis proefweek fitness. Probeer Vredehof Fitness GRATIS en VRIJBLIJVEND een week lang uit!

Vredehof Fitness

Vredehof Fitness biedt sportmogelijkheden aan voor iedereen op alle niveaus; zowel voor de volledige beginner als de volwaardige topsporter.

Openingstijden
ma t/m vr: 08.30 - 22.00
za en zo: 08.30 - 14.00
sluitingstijden feestdagen

Volg ons op Facebook


Contact

Vredehofstraat 5
1624 XG Hoorn

0229 21 50 94