Pedicurepraktijk Barrevoets

Wat kan de pedicure voor u betekenen?

Voetverzorging 
Pedicurepraktijk Barrevoets-logo De pedicure van Pedicurepraktijk Barrevoets biedt u voetverzorging op maat. Voetproblemen zoals b.v. overmatige eeltvorming, kloven, likdoorns of nagelafwijkingen kunnen door regelmatig onderhoud en advies goed onder controle worden gehouden of zelfs verdwijnen. Mocht het zo zijn dat de problemen ernstiger van aard zijn dan wordt er verwezen naar de huisarts of podoloog.

Chronische ziekten
Voor mensen de lijden aan een chronische aandoening zoals bv. diabetes mellitus, reuma, spierziekten of neuropathie is goede voetzorg van groot belang! Barrevoets is gespecialiseerd in deze vakgebieden. De behandelingen worden door de meeste ziektekostenverzekeraars vergoed mits er een Simm's-Classificatie 2 of 3 is afgegeven. Er wordt ook vergoed wanneer er sprake is van onvoldoende zelfmanagement door beperkende omstandigheden.

Ambulant
De pedicure van pedicurepraktijk Barrevoets werkt ook ambulant. Dat betekent dat de voetverzorging bij de mensen thuis kan worden uitgevoerd. Dit geldt alleen voor cliënten die niet mobiel genoeg meer zijn om naar de praktijkruimte te komen of door ziekte beperkt of bedlegerig zijn.

Voetmassage/triggerpoint
Ontspannende voetmassage is een weldaad voor de vermoeide of pijnlijke voeten en de triggerpointbehandeling pakt alle pijnpunten aan in de spieren van voet en onderbeen.

Sport
Ook de sporter, fanatiek of niet, loopt de kans Last van de voeten te krijgen. Frequente voetverzorging is aan te raden en kan eventueel blessureleed helpen voorkomen.

Verwennerij
Niet alleen voeten met een probleem verdienen de aandacht. Voor alle voeten is het prettig om regelmatig verzorgd te worden door de professional. Het zijn wel uw trouwe onderdanen!

Cosmetische behandeling
Voor specifieke cosmetische behandelingen zoals het lakken van nagels of nailart verwijs ik u graag naar de schoonheidsspecialisten van Skintaliz. Voetverzorging gecombineerd met een schoonheidsbehandeling is mogelijk.

Afspraak maken
Pedicurepraktijk Barrevoets is gevestigd in Sportcentrum Vredehof. U kunt een afspraak maken bij de balie of via één van de onderstaande telefoonnummers.
06 1282 3262
0229 234 387

Pedicurepraktijk Barrevoets